Andelslejlighed

Andelslejlighed i Sønderborg by midte

 

Kastanie alle 23 sttv

Ejendommen er beliggende lige midt i Sønderborg, med under 200 m til gågaden og Sønderborgs cafe´ liv. Boligen er beliggende i stuen med let adgang fra gaden.

 

Andelsboligen er en del af en meget velfungerende forening, der gennem tiden har sørget for en god økonomi (ingen sawp-lån), løbende god vedligeholdelse af ejendommen, både energimæssigt og kosmetisk. Ejendommen har for ca. 10 år tiden fået lagt nyt pap tag, fået hulmursisoleret og er pt. i gang med udskiftning af vinduerne samt opsætning af dør telefon. Projektet forventes færdigt senest forår 2016.

 

Lejligheden er på 83 m², komplet istandsat i 2008. I en årrække har ejer arbejdet i udlandet. Til lejligheden hører er stort loftrum og et mindre kælderrum. Endvidere er der brugsret til fælles parkeringsplads, cykelkælder samt vaske- og tørrerum.

 

Kendetegnet ved denne lejlighed er at den er velrenoveret, i flot standen med rigtig god indretning, fornuftig boligafgift, brugsret til fællesfaciliteter og en super god beliggenhed, midt i centrum.

 

Beskrivelse

Entre

Med ege paket, i entre er der adgang til skabsrum med mulighed for placerig af vaskemaskine og tumbler..

Køkken

Vel indrettet hvidt Kvik køkken, med grebsfrie låger med masser af skabsplads, skibsdæk gulv, egetræsbordplade, specieldesignet kogeplade, emhætte og underskabe. Køle/frys og opvaske maskine i børstet stål.

Bad

Vel indrettet med bad med toilet, håndvask/underskab, bruse niche med foldbare døre, varme i gulvet og håndklæde varmer

Stue

Et regulært pænt rum som er møbleringsEntre: Med ege paket, i entre er der adgang til skabsrum med mulighed for placerig af vaskemaskine og tumbler..

Køkken

Vel indrettet hvidt Kvik køkken, med grebsfrie låger med masser af skabsplads, skibsdæk gulv, egetræsbordplade, specieldesignet kogeplade, emhætte og underskabe. Køle/frys og opvaske maskine i børstet stål.

Stue

Et regulært pænt rum som er møbleringsvenligt med asketræs paket. Mulighed for at åbne adgang til spisestue.

Spisestue/Kammer

Et regulært pænt rum som er møbleringsvenligt med asketræs paket. Herfra er der adgang til en skøn altan, med direkte adgang til haven foran.

Soveværelse

Er stort og regulært, med tæppe og garderobe væg.

Andet

Andelsbolig foreningen har etableret en rigtig flot gæstelejlighed som kan lejes hvis man får overnattende.

 

Data

  • 83 m2 i et plan
  • Stue lejlighed
  • Andelsbevis 24.000
  • Bolig ydelse 3.544,- + aconto varme og el ca. 4.350,-
  • Overtagelse August 2016

 

 

Kontakt:

 

Lars Brygmann

Mobil 23 71 51 95

Mail lars@brygmann.net